Derviş Blog - cüz cüz, sure sure, kuran oku dinle yasin tebareke amme dualar

Yasin Tebareke Amme Amenerresulu oku Dinle, Rabbenağfirli,Ettehiyatu vecettehi duası,Cüz Cüz Hatim oku Derviş Blog

Cübbeli Ahmet Hoca sohbetleri dinle

Cübbeli Ahmet hoca sohbetleri dinle


Cübbeli Ahmet hocanın sohbetlerini canlı online dinlemek için derviş bloga buyurun.
Bu konuda Cübbeli Ahmet hocanın Mevlid kandili, Beraat gecesi sohbeti, Flash tv dünkü yayını, bugünükü cübbeli Ahmet hoca programı sohbet programları mp3 olarak dinleyebilirsiniz. dahası bu konu sürekli güncellenecek bir konudur dahası bu konudaki mp3leri sağ tık hedefi yada bağlantıyı farklı kaydet diyerek bilgisayarınıza indirebilir mp3 Player veya cep telefonunuza yükleyerek her yerde (evde, işte, yolda; yemek yaparken, yürürken, yatarken -caizdir- otobüste) dinleyebilirsiniz.


CÜBBELİ AHMET HOCA SEÇME MUBAREK GÜN VE GECELER SOHBETLERİ

Bu Sohbetler o mubarek kandil günlerini ve gecelerinin faziletlerini ve yapılacak ibadetleri (namazlar tesbihatlar dualar vs) en detaylı şekilde anlatan o gece gerçekleşen olayları anlatan en uzun sohbetlerdir. tarihleri eski olabilir önemli olan sohbetteki ilimler.


2012 Mevlit kandili sohbeti tek parça video açmak için ; cübbeli Ahmet Hoca Mevlit Kandili Sohbeti video>>>
Cübbeli Ahmet Hoca Miraç Kandili Gecesi Sohbeti >>

Cübbeli Ahmet Hoca Beraat Gecesi Sohbeti >>

cübbeli+ahmet+hoca+sohbetleri+dinle

 ve dahası bu konuya Cübbeli Ahmet hocanın Regaip kandili, miraç kandili, ramazan, oruç ile ilgili, 54 farz ,aşure, ehli beyt, HZ Ali,namaz hakkında sohbetleri (videoları değil tek parça halinde mp3) indirebilir yada online dinleyebilirsiniz. dahası bu listede cübbeli Ahmet hoca teke tek programı lalegül fm sohbetleri gönül sohbetleri mescid sohbetleri akaid sohbetleri gibi diğer sohbetlerini de bulabileceksiniz. yalnız sizlerden ricam başlığında konusu hakkında bilgilendirme bulunmayan bir sohbet dinlediğinizde o sohbet ile ilgili yorum olarak bilgi verin
mesela.
02.02.2011 tarihli sohbette ana baba hakkı, faiz, kredi kartı,zina, konulu sohbet veriyor.
diye yorum yapın bende konuya ekleyeyim ben dinlediğim sohbetlerin konularını başlığa eklemeye çalışacağım. sizlerde cüppeli Ahmet hoca sohbetleri ni böyle böyle ifade ederseniz kıymetli hocamızın tüm sohbetlerin konusu belli olur.

bu konuda izle seyret yok sadece cübbeli Ahmet hoca sohbetleri indir dinle var. indirmeden de dinleyebilirsiniz. sitemizi sık kullanılanlara ekleyiniz. elimizde 100 lerce Cübbeli Ahmet hoca sohbetleri mevcut hepsini bu konuya liste halinde eklemeye çalışacağız.
cübbeliahmethoca.tv adresinden video sohbetleri izleyebilirsiniz.


< - >

2 yorum:

Buraya Bir Yorum bırakarak sayfaya değer katabilirsiniz..

❗ Yorumlar Denetlendikten sonra yayınlanır ❗