Derviş Blog - cüz cüz, sure sure, kuran oku dinle yasin tebareke amme dualar

Yasin Tebareke Amme Amenerresulu oku Dinle, Rabbenağfirli,Ettehiyatu vecettehi duası,Cüz Cüz Hatim oku Derviş Blog

Hafız Kani Karaca Yasin Suresi Dinle

Hafız Kani Karaca Yasin Suresi (video dinle - mp3 ünü indir)

kani+karaca+yasin+suresiBlogumuzun Kıymetli Okuyucularından Enis Diker'in Annesi için açtığımız bu Hafız Kani Karaca Yasin Suresi konusu Hayırlı Olsun. kıymetli okurumuz vesilesiyle internette bir araştırma yaptık gerçekten de Merhum Hafız Kani Karaca'nın Yasin suresi okuduğu bir mp3 veya video bulamadık. Kani Karaca'dan cüz cüz kuran mp3 ve mp4 videoları bulduk. fakat

Yasin Suresi 22. cüzün Sonu İle 23. Cüzün başında olduğu için ve internette en azından Derviş blogda,  youtube ve dailymotion da Hafız Kani Karaca dan yasin suresi bulunması için bu iki cüzü indirip moviemaker ile yasin suresi kısımlarını kesip tek video olarak birleştirmeye ve bu sayfamızın altında yayınlamaya çalışacağız. (inşallah moviemaker bu işi halleder). Kani Karaca Yasin Suresi tek parça videosunu elde ettikten sonra hafız Kani Karaca Yasin suresi mp3 elde etmeye çalışacağız. şu an 22. ve 23. cüzü indiriyorum ve içeriğimin makalesini hazır edeyim dedim.


BONUS>>  ( android telefonunuz veya tabletiniz varsa halit oktay erat adlı bir türk android yazılımcısı kardeşimiz sure sure kani karaca kuran uygulaması yapmış sureler mp3 formatında tabletinize telefonunuza indirebilirsiniz burada)

Derviş Blog siz, vaktini faydalı şeylerle harcayan Kıymetli okurlarımızın yorumları istekleri ve duaları ile internetteki kıymetli yerini koruyor.Allah siteme gelen bu güzel insanlardan razı olsun.

Kani Karaca Yasin Suresi video (youtube - 23 dakika)



Kani Karaca Yasin Suresi Mp3 indir - dinle
Kani Karaca Kimdir?

Kani ismi kuranda geçer mi?


< - >

2 yorum:

  1. Yasin suresi okunduktan sonra okunan duayı eklemeniz mümkün mü? Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Yasin suresi mealli kani karaca videosu ve kani karaca yasin mp3 indir me linki içeriğimize eklendi.

    YanıtlaSil

Buraya Bir Yorum bırakarak sayfaya değer katabilirsiniz..

❗ Yorumlar Denetlendikten sonra yayınlanır ❗